Spoštujemo vašo zasebnost

E-obvestila CC Consulting Centra so elektronsko obvestilo, ki ga pripravlja in izdaja CC Consulting Center. Obvestila vsebujejo obvestila o novostih in akcijah, in jih praviloma pošiljamo enkrat mesečno.
 Prejemnik e-obvestil, ima pravico do preklica prejemanja e-obvestil CC Consulting Center, kadarkoli. Odjavni obrazec je objavljen na našem spletnem mestu
, kot tudi na dnu vsakega elektronskega sporočila. 
Elektronski naslov, na katerega pošiljamo e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
 Imetniku elektronskega naslova, na katerega CC pošilja e-obvestila CC pripadajo vse pravice v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. S prijavo na e-obvestila CC Consulting Center, prijavitelj izrecno soglaša, da CC Consulting Center njegov elektronski naslov shranjuje, upravlja z njim in ga uporablja za namen obveščanja prejemnika, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih, ter za pošiljanje drugega reklamnega gradiva.
CC Consulting Center lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu.

Kontakti

  • CC consulting center, trgovina, proizvodnja in grafične storitve, d.o.o. Šuceva 25, 4000 Kranj
  • Tel: +386 4 281 3218
  • Tel (Okvirjanje slik):
           +386 4 281 3217
  • Fax: +386 4 281 3219
  • Ftp: ftp://ftp.cc-cc.si
  • E-mail: info@cc-cc.si

Informator

Spoštujemo vašo zasebnost.

SLIKA

Oglasi:

AKCIJA NAMIZNE ZASTAVICE